Nature'S Supreme Nature S Supreme Collagen Peptıdes 100gr #30297602 | CarrefourSA

Nature'S Supreme Nature S Supreme Collagen Peptıdes 100gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Nature's Supreme Collagen Peptides Powder 100 Gr

Nature’s Supreme Collagen Peptides Nedir?

Nature’s Supreme Collagen Peptides, doğal kaynaklardan elde edilen, kolay sindirilebilir ve biyoyararlanımı yüksek yenilikçi bir kolajen takviyesidir. Tip 1 ve Tip 3 kolajen karışımından oluşan Nature’s Supreme Collagen Peptides, %91 oranında hidrolize kolajen protein içeriğine sahiptir. Dilediğiniz yiyecek veya içecekle kolaylıkla tüketebilmeniz için aromasız ve kokusuz olarak üretilmiştir. İlave katkı maddesi ve koruyucu içermez.

Kolajen Nedir ve Ne İşe Yarar?

Kolajen insan vücudunun neredeyse 3’te 1’ini oluşturan bir protein çeşididir. Kolajen gençlik ve güzellikle ilişkilendirilen saç, cilt ve tırnakbaşta olmak üzere kas, tendon, kemik, eklem ve kıkırdak gibi birçok dokunun yapısında bulunur. 2011 yılı itibariyle tespit edilmiş ve tanımlanmış 28 kolajen çeşidi bulunmaktadır. Tip 1 kolajen daha çok cilt, tendon, kemik ve diş yapısında bulunurken tip 3 kolajen genişletilebilir bağ dokularında bulunur.

Nature’s Supreme Collagen Peptides, %91 oranında kolajenden sağlanan protein içerir. Bu yönüyle düzenli egzersiz yapanlar ve yüksek proteinli diyetle beslenenler(Keto ve Paleo dahil) için iyi bir protein desteğidir.

Nature’s Supreme Collagen Peptides'in Ham Madde Kalitesi:

Otla beslenen sığırların kolajen yönünden zengin etlerine enzimatik hidroliz uygulanmasıyla doğal kolajen proteini elde edilir. Nature’s Supreme Collagen Peptides’ın küçük kolajen proteini molekülleri şeklinde üretilmesi, hızla sindirilebilmesini sağlar ve yüksek biyoyararlanım sunar. Kolajen takviyesi, sıcak veya soğuk suda kolayca karışabilir.
Toz formda sunulan Nature’s Supreme Collagen Peptides, kokusuz ve aromasızdır. İçine eklendiği yiyeceğin veya içeceğin tadını bozmaz. Herhangi bir koruyucu veya katkı maddesi içermez. Nature’s Supreme’in sahip olduğu bu doğal protein ürünü, Arjantin’in en köklü ve tanınmış jelatin üreticisi PB Gelatins’ın “Solugel” adlı markasına ait patentli bir ham maddedir. Helal, HACCP, ISO ve Kosher sertifikalıdır.

Nature’s Supreme Collagen Peptides Nasıl Tüketilebilir?

Nature’s Supreme Collagen Peptides’ın aromasız ve toz formda olması, gün içinde tüketilen birçok içecek veya yiyecek ile karıştırılabilmesine olanak tanır. İçerdiği yüksek protein oranıyla (%91) öğünlerinizi protein yönünden zenginleştirebilirsiniz.
1 ölçek kolajen tozunu ister kahve, ayran ve meyve suyu gibi sıcak veya soğuk içeceklerle; isterseniz yoğurt, smoothie, müsli veya çorba gibi öğünlerle birlikte rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Nature’s Supreme Collagen Peptides’ın Önemli Özellikleri:

- Servis başına 10 gr hidrolize Tip 1&3 kolajen

- Hızla emilen 3000 dalton molekül ağırlığında kolajen içerir

- Otla beslenen sığır etinden üretim

- Hızlı sindirilebilen toz form

- %91 yüksek protein oranı

- Yüksek biyoyararlanım

- 0 şeker

- Yağ ve kolesterol içermez

- Aromasız ve kokusuz

- Sıcak veya soğuk suda kolay çözünebilme

- Helal, HACCP, ISO ve Kosher sertifikalı

- Solugel marka patentli Ham madde menşei : Arjantin

Ürünün Üstündeki Bandrolün Anlamı Nedir?

Ürünün üstünde yer alan kalite bandrolü, bu ürünün mikrobiyolojik analiz ve testlerden geçerek üründe beyan edilen içeriğin doğrulanmış olduğunu belirtmektedir.

Nature's Supreme belirttiği içeriğin kalitesini ve doğruluğunu, TÜRKAK Akreditasyon sertifikasına sahip bağımsız laboratuvarlarında test ettirmektedir. Bu laboratuvarlar Avrupa'da mikrobiyolojik analiz konusunda önde gelen merkezler arasında yer almaktadır. Analizler bu ileri düzey laboratuvarlarda gerçekleşmektedir.

Nature's Supreme markası tüm ürün seçeneklerinde bu uygulamayı sürdürmekte ve gerekli tüm analizleri yaptırmaktadır. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız