Naturiga Organik Spirulina Tozu 100 Gr #30304254 | CarrefourSA
Marka: NATURİGA

Naturiga Organik Spirulina Tozu 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
177,00 TL

Kalite ve üretim 

Naturiga’nın Spirulinası Güney Çin Denizi'nde Hainan bölgesinde bulunan zengin ormanlarla çevrili,kentsel ve tarımsal kirlilikten korunmuş,tertemiz tropik iklimi ve havası ile yüksek mineralli suyu bulunan ve bölgenin  "yerel Hawaii'si" olarak adlandırılan bir adada yetişir.


İnsan yapımı havuzlarda,yüksek mineralli,içme suyu kalitesinde yeraltı suları ile yetiştirilen Spirulina'nın  böylece dışarıdan geçecek toksin ve ağır metallerden uzak tutulması sağlanır.

Uzun saatler süren güneş ışığı, ılık ve alkali koşullarda yetişen spirulina için ideal koşulları sağlar.

Cıva, kurşun ve diğer tüm zararlı bileşenlere karşı titizlikle kontrol edilir.Ayrıca, spirulina yosunlarının yetiştiği havuzlar pH değeri ve bakteriler açısından da düzenli olarak test edilir.

Spirulina yosununu sudan yakalayan ince bir örgü elekle hasat edilir.Elekten geçirilen spirulina yıkama havuzuna aktarılır,elle yıkanır.

Islak haldeki spirulina yosunu,besin içeriğini muhafaza ederken hızlıca tüm nemi buharlaştıran bir kurutma odasına yerleştirilir ve daha sonra ince yeşil bir toz olarak öğütülür,büyük hava geçirmez çuvallara konularak,deniz yolu ile Avrupa birliği Soil Assosiation organik tarım sertifikası uygunluğu testlerine girmek üzere İngiltere'ye gönderilir.

Avrupa birliği standartlarına uygun organik tarım sertifikasını kazanan Spirulina Naturiga ekibi tarafından Avrupa'dan ithal edilerek ülkemize getirilir.İthalat aşamasında T.C Tarım Bakanlığının uygun gördüğü testler bağımsız laboratuvarlar tarafından yapılır ve en son olarak ülkemizde Ecocert organik tarım sertifikasını alır.

Spirulina alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta,organik tarım esaslarına göre yetiştirililen sertifikalı ve gerekli tüm testleri geçmiş,temiz bir ürün olduğundan emin olunması gerekliliğidir.

 

Neden bu ürünü kullanmalıyım?

 

Spirulina dünyanın en çevre dostu protein kaynaklarından biri olan mavi-yeşil alglerden oluşan bir yosun türüdür.Dünyada 2,4 milyar yıldır varolduğu bilinmektedir.

Spirulina doğal olarak yüksek oranda protein içerir(%66 oranında).Doğal olarak lif kaynağıdır.

NASA ve Avrupa Uzay Ajansı tarafından da astronotların besin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yüksek besin değerlerinden dolayı tercih edilmektedir.

Naturiga'nın spirulinası renklendirici,katkı maddesi,ilave şeker,raf ömrünü uzatmak için herhangi bir kimyasal içermez.Tamamen doğal,sertifikalı organik,%100 Spirulina yosunu tozudur.

Menşei:Çin(Güney Çin Denizi/Hainan adaları)

 

Nasıl kullanırım?

 

Organik spirulina tozu ihtiyaca göre 1-3 çay kaşığı kadar bir bardak suya karıştırılarak tüketilebilir ve saf bir ilave olarak tüketilebilir veya taze meyvelerle,sebzelerle hazırlanmış besleyici smoothie'lere karıştırılabilir.Yulafli kahvaltılık kaselere,süt ve ya bitkisel sütlere,yoğurt veya bitkisel yoğurtlara,sebze çorbalarına eklenebilir.Salataların üzerine serpilebilir

Hamur işleri,makarna sosları ve dondurmalar da dahil olmak üzere bir çok tarifte keyifle kullanılabilir.

İçindekiler Bilgisi
%100 Organik Spirulina Tozu

Menşei Ülke
Çin

Muhafaza Şartları
Serin, Kuru Ve Işık Almayan Yerde Muhafaza Ediniz.

Kullanım Talimatı
Spirulina Tozunu, Smoothie ve Milkshakelerinize, Meyve Sularına, Yoğurt Ve Sütlü Kahvaltılıklara, Kek, Pasta, Muffinlere, Çorba, Sos Ve Salatalara 3 Çay Kaşığı Kadar Ekleyerek Yiyeceklerinizin Besin Değerini Arttırabilirsiniz. Bir tüketim Bi

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
0

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 335 17
Enerji (kj) 1421 17
Yağ (g) 1 1
Doymuş Yağ(g) 0.5 3
Karbonhidrat (g) 13 5
Şekerler (g) 0.1
20
132
Lif(g) 5.1 15
Protein (g) 66
Tuz(g) 0.9
6800
Vitamin B12 (µg) 170
42
Kalsıyum (mg) 333 80
47
Magnezyum (mg) 300
Demir (mg) 6.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız