Nefista Ispanaklı Peynirli Borek 800 g #30036491 | CarrefourSA
Marka: NEFISTA

Nefista Ispanaklı Peynirli Borek 800 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Nefista Ispanaklı Peynirli Borek 800 g

Sabah kahvaltılarının ve 5 çaylarının pratik lezzeti haline gelen Nefista Ispanaklı Peynirli Börek, CarrefourSA reyonlarında pizza ve hamur işleri bölümünde yer alıyor. Evde hazırlanmış börek lezzetini sunan ve enfes lezzeti ile damak tadınıza hitap eden böreği kolay bir şekilde hazırlayarak kısa bir süre içinde yenilebilir hale getirebilirsiniz.

Zeytinyağı bazlı olan börek, klasik ıspanak ve peynir lezzetini bir araya getirerek sofralarınızı tatlandırmayı başarıyor. Ani misafir ağırlamalarında yarım saat kadar oda sıcaklığında beklettikten sonra sadece fırına yerleştirerek ısınmasını sağlayıp kolaylıkla hazırlayabileceğiniz böreğin, hem sizin hem de sevdiklerinizin kalbini fethedeceğine emin olabilirsiniz.

Hazır gıda kategorisinin en çok tercih edilenleri arasında yer alan ıspanaklı peynirli börek, özellikle çalışan kadınların zamandan tasarruf ederek kendilerine vakit ayırmalarına da yardımcı oluyor. Böreğin servisten sonra fazla gelmesi durumunda geri kalan kısmını, ağzı kapalı şekilde buzdolabına koyabilir ve son kullanma tarihine kadar tazeliğini korumasını sağlayabilirsiniz. Hijyenik koşullarda ve sağlık standartları kapsamında hazırlanan ürünü, gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

800 gramlık paketlerde sunulan ürünü denemek için hemen sepete ekleyebilir ve dilerseniz kolay bir şekilde satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız