Nescafe 3'ü 1 Arada 15x17,5 Gr #30017062 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe 3'ü 1 Arada 15x17,5 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
73,00 TL

adet
Nescafe 3'ü 1 Arada 15'li, nerede olursanız olun pratik ve lezzetli kahveler hazırlamanıza imkan tanır. Nescafe’nin klasik lezzetini yansıtan ürünü, atıştırmalıkların yanında tüketebilir, ailenize ve sevdiklerinize keyifle servis edebilirsiniz. 15’li paket içinde bulunan ürünler, sıcak suyla hemen karışabilecek şekilde tasarlanmıştır.3’ü 1 arada yapıdaki hazır içecekler, sahip oldukları aroma ve toz şeklindeki ürünün hazırlanıp servis edilmesindeki pratiklik sayesinde son yıllarda en çok tercih edilen sıcak içecekler haline geldiler. Özellikle iş yeri ortamında şeker ve krema ile uğraşmak istemeyenlerin sıklıkla tükettikleri ürün, içerdiği şeker aracılığıyla enerji ihtiyacınızın bir kısmını kolaylıkla karşılayabilir. Aynı zamanda, ürün içinde yer alan kafein sayesinde zihinsel faaliyetlerinizde daha aktif olabilir, mesai saatlerinizi çok daha verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. 15’li paketler halinde sunulan lezzetli ve pratik ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Şeker, kahve beyazlatıcısı (32%) (glukoz şurubu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm çekirdeği), (öğütülmüş kahve 3%), asitlik düzenleyiciler (dipotasyum fosfat, sodyum polifosfat, trisodyum sitrat),süt proteini, topaklanmayı önleyici (kalsiyum karbonat), emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), tuz, aroma vericiler, çözünebilir kahve (8,1%), Üründe toplam 9,1% oranında kahve bulunmaktadır (Çözünebilir ve öğütülmüş kahve) Dolu dolu tat için ince öğütülmüş kahve eklenmiştir.

Alerjen Bileşenler
Süt,gluten

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
17,5 grlık bir poşetin tamamını bir fincana boşaltın. Kaynatılıp 1dk bekletilmiş 200ml sıcak su ilave edin. Karıştırın ve tadın keyfine varın.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 76
Enerji (kj) 320
Yağ (g) 2
Doymuş Yağ(g) 1.8
Karbonhidrat (g) 14
Şekerler (g) 11
Lif(g) 0.8
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız