Nescafe Gold 200 Gr Cam Kavanoz #30082994 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Gold 200 Gr Cam Kavanoz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
320,90 TL

adet
Kahve bir keyif unsuru olmasının yanı sıra, zihinsel ve fiziksel etkileriyle de tercih sebebi oluyor. Çağın içecekleri arasında yerini alan kahve, farklı hazırlanma metotlarına dayalı çeşitleriyle de ilgi çekiyor. Sıcak suya atılarak hazırlanılan Nescafe Gold, kaliteli kahve çekirdeklerinden elde ediliyor. Hazır kahve alanında tadı, kokusu ve granüllü yapısıyla tanınıyor.Nescafe, Gold ürünüyle ile temposu yüksek olsa da kahvesini el altında tutmak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. Yumuşak içimiyle, kahveyi yeni içenlere de kolaylık sağlıyor. Evde ve ofiste pratik şekilde kahve hazırlamanıza imkan tanıyor. Sıcak suyunuz ve granüllü kahveniz varsa mis kokulu kahvenizi hazırlamak için, size sadece her ikisini karıştırmak düşüyor. Kahvenize ekleyeceğiniz süt ile yumuşak içimini arttırabilir, yanında bitter ya da beyaz çikolata yiyerek farklı lezzetler elde edebilirsiniz. Kahve müdavimi dostlarınızla hem yorgunluk atıp, hem kahve keyfi yapabilirsiniz. Gold, mis gibi kokusuyla sohbetlerinizin kıvamını arttırıyor. Siz de hazır kahve tercih edenler arasındaysanız, estetik cam kavanozuyla toz granül kahve reyonundaki Nescafe Gold 200 g'a CarrefourSA aracılığıyla kolayca ulaşabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Çözünebilir kahve , ince öğütülmüş kahve (%3)

Menşei Ülke
İSVİÇRE

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Bir tatlı kaşığı (2 g) NESCAFÉ® Gold’un üzerine kaynatılıp 1 dakika bekletilmiş 200 ml sıcak suyu ekleyin. Arzu ederseniz, NESTLÉ® Coffee Mate veya süt ekleyebilirsiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız