Nescafe Gold Kafeinsiz 100 Gr Cam #30099264 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Gold Kafeinsiz 100 Gr Cam

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
260,50 TL

Geniş kitleler tarafından sıklıkla tüketilen sıcak içeceklerden biri olan toz kahve ürünleri, içindeki kafein sebebiyle bazı kişiler tarafından tercih edilmezler. CarrefourSA tarafından Kafeinsiz Toz, Granül Kahve reyonunda sizlere sunulan Nescafe Gold Decafein 100 g, kafein dolayısıyla kahve içemeyenlerin rahatlıkla tüketebilecekleri bir üründür. Nescafe Gold’un eşsiz lezzetini kafeinsiz olarak yaşamanıza imkan tanıyan ürünü ister gündüzleri isterseniz de geceleri keyifle tüketebilirsiniz.Kafein, uyarıcı etkisi dolayısıyla bazı kişilerde uykusuzluk başta olmak üzere birçok etkiye zemin hazırlayabilir. Kafeinsiz ürünler, bu gibi hassasiyeti olanlar gözetilerek tasarlanır ve kullanıcılara sunulur. Ürün, yapısı itibariyle normal toz kahvelerden herhangi bir farklılığa sahip değildir. Ürünü, bardağınıza arzu ettiğiniz miktarda ekledikten sonra, önceden kaynatmış olduğunuz suyu bardağınıza doldurarak ürünü hızlı bir hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz hazırladığınız ürüne tatlandırıcı, şeker, süt ya da krema ekleyerek sıcak içeceğinizin kıvamını ve lezzetini farklılaştırabilirsiniz. Yalnızca içecek olarak değil, çeşitli pasta ve keklerde lezzet arttırıcı olarak değerlendirebileceğiniz ürünü, konuklarınıza da rahatlıkla ikram edebilirsiniz. Pratik ve kullanışlı kavanozunda sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Kafeinsiz çözünebilir kahve , kafeinsiz ince öğütülmüş kahve (%3)

Menşei Ülke
İNGİLTERE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Bir tatlı kaşığı (2 g) NESCAFÉ® Gold’un üzerine kaynatılıp 1 dakika bekletilmiş 200 ml sıcak suyu ekleyin. Arzu ederseniz, NESTLÉ® Coffee Mate veya süt ekleyebilirsiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız