Nescafe Gold Eko 200 g fincan Hediyeli #30013483 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Gold Eko 200 g fincan Hediyeli

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CarrefourSA’da kahve keyfi çikolata keyfi ile birleşti ve Nescafe Gold Eko 200 GÇikolata’dan oluşan Altın Keyif Paketi ortaya çıktı.

Yumuşak bir içim için itina ile toplanmış kaliteli kahve çekirdekleri Nescafe uzmanlığı ile kavrularak muhteşem tadı ve kokusuyla Nescafe Gold toz, granül kahve imal edildi ve damaklarınızın beğenisine sunuldu. Baş döndürücü ve keyifli bir içimi olan kahve suda çözünebilir kahvelerin içinde özel bir yere sahiptir çünkü çekirdeklerin kavrulmasından sonra özlerinden hiçbir şey kaybetmemeleri için su kullanılarak özlerinin çıkarılması ve soğuk hava kullanılarak kurutulması teknolojisi ilk kez Nescafe Gold için kullanılmıştır. Bu teknoloji sayesinde kahve, çekirdeğindeki tazeliği fincanlarınıza kadar saklayabilmektedir.

200 ml. suya 2 çay kaşığı kahve ekleyerek hazırlayabileceğiniz kahvenizi isterseniz şeker ve süt tozu da ekleyebilirsiniz. Kahve keyfinizi daha da arttıracak olan Nestle Damak ürünü ise taze Antep fıstıklarının çikolata ile birlikteliğinden doğan tadın tam 1933’ten beri hiç değişmeyen adı olarak tüketici ile buluşmaktadır.

 İster yalnız ister arkadaşlarınızla yapacağınız tatlı keyifler için bu ikili ürünü sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız