Nescafe Gold Ekonomik Paket 200 Gr #30007005 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Gold Ekonomik Paket 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
220,90 TL

adet
Kahve, içenlere hem keyif hem zindelik veriyor. Nescafe, odaklanma ihtiyacı duyanların ilk tercihlerinden oluyor. Kaynar suyla karıştırılarak hazırlanan  ürün, kaliteli kahve çekirdekleri kullanılarak elde ediliyor. Ürün, kendine mahsus tadı, kokusu ve granüllü yapısıyla hazır kahve sektöründe farklı bir çizgi sunuyor.Nescafe Gold, hızlı hayatlar yaşarken, kahvesiz yapamayanlar için pratik çözümler sağlıyor. Ürün, kolay içimi sebebiyle de kahveye yeni başlayanlara güzel bir seçenek oluyor. Bir bardak kahve elde etmek için, granüllü kahve taneciklerinin sıcak suyla karıştırılması yetiyor. Bu sebeple de ürün, her yerde içim kolaylığı sunuyor. Ofiste, evde, okulda, bekleme salonlarında, otobüste, uçakta kahveniz elinizin altında oluyor. Bilgisayar başındaki dalgınlıklarınızı mis kokulu kahveyle yok edebilirsiniz. Kahve yardımıyla dostlarınızla olan sohbetlerinize renk katabilirsiniz. Kahvenize bir miktar süt, şeker ve kahve kreması ilave ederek, değişik lezzetler deneyebilirsiniz. Kahveyle birlikte yiyebileceğiniz bir parça çikolata da farklı bir tat elde edebilirsiniz. Pratik fermuarlı poşeti sayesinde, ürün daha rahat taşınabiliyor ve dar alanlara yerleştirilebiliyor. Yapımı pratik, granüllü bir hazır kahve arıyorsanız, toz granül kahve reyonundaki Nescafe Gold Eko Paket 200G'a CarrefourSA aracılığıyla kolayca ulaşabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
%100 Çözünebilir kahve

Menşei Ülke
İSVİÇRE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Bir tatlı kaşığı (2 g) NESCAFÉ® Gold’un üzerine kaynatılıp 1 dakika bekletilmiş 200 ml sıcak suyu ekleyin. Arzu ederseniz, NESTLÉ® Coffee Mate veya süt ekleyebilirsiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız