Nestlé 1927 Tablet Bitter Çikolata 2x65 g #30130715 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestlé 1927 Tablet Bitter Çikolata 2x65 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nestle 1927 Tablet Bitter Çikolata 2*70 g

 

Çikolata hem çocukların hem de yetişkin bireylerin tüketmeyi oldukça fazla sevdiği gıdalar arasında yer almaktadır. Çikolata sahip olduğu lezzetli yapısı sayesinde kimi zaman insanlara mutluluk verici bir yapıya dahi sahiptir. Ayrıca içeriğinde bulunan karbonhidrat, kalori gibi besin maddeleri sayesinde de vücudun ihtiyaç duyduğu birçok besini elde edebilmesini de sağlamaktadır. Çikolata tüketimi lezzetli ve keyifli olduğu kadar önemli bir yere de sahiptir. Nestle çikolata üreticileri arasında en başarılı ve en köklü firmalar arasındaki yerini uzun zamandan beri korumaktadır. 1927 yılına özel olarak çıkartmış olduğu pakete sahip olan nestle 1927 tablet bitter çikolata 2*70 g ürünleri sayesinde müşterilerine nostaljik bir şekilde çikolata lezzetini sunmaktadır. Firma üretmiş olduğu doğal çikolatalar sayesinde tüketicilerin en lezzetli çikolataları yemelerini sağlamayı hedeflemektedir. CarrefourSA reyonlarında bulunan bu ürünler sayesinde siz de çikolata tüketimini gerçekleştirebilirsiniz.

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonunu ziyaret ederek nestle 1927 tablet bitter çikolata 2*700 g ürünlerini oldukça kolay bir şekilde mağazalarda bulabilir ve ekonomik fiyatlar üzerinden satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız