Nestlé Classic Bitter Tablet Çikolata 65 g #30089165 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestlé Classic Bitter Tablet Çikolata 65 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Çikolata yaş fark etmeksizin her grubunun vazgeçilmez lezzetidir. En tatlı atıştırmalık olan çikolatanın faydaları da çokça fazladır. Nestle markasının güvencesi ile üretilen bitter çikolata olan, Nestlé Classic İnce Bitter Tablet Çikolata 65 g damaklarınızı şenlendirmeye geliyor.

Çikolatanın faydaları saymakla bitmez, içerdiği kakao sayesinde kalp ve damar rahatsızlıklarının önüne geçer, kötü kolesterolü engeller. Çikolata, Antioksidan özelliği sayesinde kanser hücrelerinin oluşumunu önler ve kansere yakalanmış hücrelerin yayılımınız yavaşlatır, kakao beyne giden tüm damarların etkin şekilde kan taşımasını sağlayarak damar tıkanıklığını engeller, strese birebir etkilidir, cilt sağlığını korur ve görme yeteneğini geliştirir. Bitter çikolatada daha fazla olan kakao miktarı ile bu faydaları fazlasıyla vücudunuza almanız artık çok kolay.

CarrefourSA mağazalarında Nestle ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan bitter çikolata reyonunda Nestle markalı bitter ve diğer çikolata çeşitlerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız