Nestlé Classic Fıstıklı 65 g #30001343 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestlé Classic Fıstıklı 65 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nestle Classic Fıstıklı  70 gr

 

Çikolata denince fıstıklı ve özel aroması ile birlikte vazgeçilmez bir lezzet oluşturan Nestle, akıldan çıkmayan özelliği ile birlikte gıda ve yemek malzemeleri arasında her zaman tercih edilen bir seçenek oluşturuyor. Klasik bir şekilde istediğiniz her zaman tüketebileceğiniz ve lezzetiyle damağınızda eşsiz bir kalite sunacak Nestle Classic Fıstıklı 80 G ürünü, Antep fıstığı içeriği ile dolu dolu bir lezzet sağlıyor. Nestle ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek malzemeleri reyonu içerisinde Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde ulaşabileceğiniz Nestle Classic Fıstıklı  70 gr ürünü, yıllardan bu yana her zaman aynı tadı sağlayarak yüksek kakao içeriği ile birlikte keyif oluşturuyor. Türk topraklarında üretim gerçekleştiren Nestle, özenle seçilen kakao çekirdeklerini ustalıkla bir araya getirerek fıstık taneleri ile birlikte birleştirirken bu ürün, hem çocuklar hem de yetişkinler için önemli bir atıştırmalık ürün olarak her zaman tercih ediliyor. Evinizde çocuklarınızın sağlıklı bir tüketim oluşturulması için veya iş yerinde istediğiniz her an tatlı ihtiyacınızı karşılamak adına bu ürünü bulundurabilir ve keyifle tüketebilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız