Nestle Gofret Çıtır 5'li Mp 5x20 g #30098149 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestle Gofret Çıtır 5'li Mp 5x20 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nestle Gofret Çıtır 5'li Mp 5*20 Gr

CarrefourSA raflarında gofretler reyonunda sunulan Nestle Gofret Çıtır 5'li Mp 5*20 Gr, lezzetli bir atıştırmalık olarak damak tadınıza sunuluyor.

Küçük büyük herkesin en sevdiği minik atıştırmalıklardan biri olan gofret, çıtır çıtır yapısı ve taze sütten hazırlanan enfes çikolatası ile klasik bir lezzet olarak farklılaşır. Üç kat çıtır bisküvi arasında yer alan çikolata kreması ve en dıştaki sütlü çikolata kaplaması ile gofret, ağızda dağılarak keyifli bir tatlı deneyimi sunar. Çocuklara tatlı sürprizler yapmak için tercih edebileceğiniz ürün, çıtır yapısıyla vazgeçilmez atıştırmalıklardan biri olmaya adaydır. Bunun yanı sıra çikolatalı Nestle gofreti küp küp keserek meyvelerle birlikte tüketebileceğiniz şık ve lezzetli sunumlarda da kullanabilirsiniz.

Beşli paketler şeklinde satılan ürünü serin ve kuru bir yerde uzun süre saklayarak dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz. 35 gramlık küçük paketler her çeşit çantaya kolayca sığar ve ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir zamanda enerjinizi geri kazanmanıza yardımcı olur.

Çikolata severlerin keyifle tükettiği ve beşli paketler şeklinde beğeninize sunulan sütlü çikolatalı Nestle gofreti denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, bir tıkla satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız