Nestle Kit Kat Chunky Gofret 38 G #30009088 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestle Kit Kat Chunky Gofret 38 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13,00 TL

adet

Nestle Kit Kat Chunky Gofret 38 Gr

Mükemmel çikolata lezzeti ve eşsiz çıtır gofreti ile  Nestle Kit Kat Çikolata tüm dünyada çikolata severleri mutlu etmeye devam ediyor. Kendine has çıtır kıvamı ile yiyen tadına doyamıyor... Paketi açılmadığı sürece son kullanma tarihine kadar tazeliğini ve lezzetini korur. 

 CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda!

 

 Kendine has çıtır kıvamı ile bayılacağınız bir çikolatadır. Şeker ve çikolata oranı dengeli olan bu ürünü yemek oldukça keyiflidir. Şık bir ambalaja sahiptir. Rahatlıkla bölüp, paylaşmanıza imkân tanıyan çizgiler ile ayrılmıştır. Tekli paketindedir. Paketi açılmadığı sürece son kullanma tarihine kadar tazeliğini ve lezzetini korur. Çikolata yapılırken, kakao ağacından toplanan çekirdekler kurutulur. Fırınlanıp kavrulduktan sonra kakao tozu ve yağı olarak ayrıştırılır. Farklı yoğunluklardaki çikolataları elde edebilmek için farklı oranlarda kakao kuru maddesi kakao yağı, vanilya, süt tozu, şeker ilavesi yapılır ve son hali verilir. Çikolata, sıcaktan, nemden ve kokulu ortamdan uzak tutulmalıdır. Buzdolabına konulmamalıdır. Buzdolabına konulmuş çikolata ani sıcaklık değişiminden dolayı homojenliğini kaybeder. Bu durumda kakao yağı üste çıkar ve çikolata üzerinde beyaz bir tabaka oluşur.  Çikolatayı saklamak için en uygun sıcaklık  16-18 derecedir.

Nestlé dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketidir. Dünya genelinde 191 ülkede 2000’den fazla yerel markayı sizlere ulaştırıyoruz.

İçindekiler Bilgisi
Sütlü çikolata (%71) [şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, yağsız süttozu, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), süt yağı, bitkisel yağ (palm), emülgatörler (ayçiçek lesitini, poligliserol polirisinoleat), doğal aroma verici (vanilya)], şeker, buğday unu, tam hidrojenize bitkisel yağ(palm), yağı azaltılmış kakao tozu, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), mısır nişastası, tuz, ayçiçek yağı, emülgatör (ayçiçek lesitini), kabartıcı (sodyum bikarbonat), aroma vericiler. Sütlü çikolatadaki kakaokuru maddesi en az % 25. Sütlü çikolata, kakao yağına ek olarak bitkiselyağ da içermektedir

Alerjen Bileşenler
Gluten ve süt.Eser miktarda fındık, badem ve antepfıstığı içerebilir.Kakao yağına ek olarak bitkisel yağda kulanılmıştır.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 527
Enerji (kj) 2204
Yağ (g) 28
Doymuş Yağ(g) 17
Karbonhidrat (g) 61
Şekerler (g) 54
Lif(g) 2.4
Protein (g) 5.8
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg