Nestle Nesquik Toz Çilekli 180 g #30010879 | CarrefourSA
Marka: NESQUIK

Nestle Nesquik Toz Çilekli 180 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Süt çocukların gelişiminde büyük önem taşıyor. Ancak bazı çocuklar sade sütün tadını sevmeyebiliyor ve bu nedenle bu besleyici gıdayı tüketmekten kaçınabiliyor. İçecek reyonlarından temin edebileceğiniz Nestle Nesquik Toz Çilekli 180 g çocuklarına sade süt içiremeyen aileler tarafından yaygın olarak tercih ediliyor. Toz içecekle çilekli tada sahip olan sütü pek çok çocuk daha kolay içebilir hale geliyor. 180 gr’lık ambalajda satışa sunulan bu üründen çok sayıda çilekli süt hazırlamak mümkün oluyor.

Çilek aromalı sütler hazırlamanıza olanak veren Nestle Nesquik Toz Çilekli 180 g sütün tadını çocukların seveceği bir hale getirerek sütün yararlarından uzak kalmamalarına yardımcı oluyor. Bu sayede çocuklar sütte bulunan kalsiyum ve fosfor mineralleri ile B1 ve B2 vitaminlerinden mahrum kalmamış oluyorlar. Bu da kemikler başta olmak üzere vücut gelişimini destekliyor. Peki, bu ürünü nasıl kullanabilirsiniz? 3 tatlı kaşığı çilekli tozu 250 ml’lik bir bardak sütle karıştırarak kısa sürede kolayca hazırlayabilirsiniz. Toz ürünü hazırlamak için kullandığınız süt, çocuğunuzun damak tadına uygun olarak sıcak olabileceği gibi soğuk da olabilir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız