Neutrogena Vücut Yağı Kuru Ciltler İçin 200 ml #30098098 | CarrefourSA
Marka: NEUTROGENA

Neutrogena Vücut Yağı Kuru Ciltler İçin 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kadınlar, erkekler ve çocuklar için kişisel bakım sağlanırken, vücudun nemlendirilmesi ve korunması için vücut yağları özel eklentiler ile birlikte Neutrogena sayesinde kaliteli ve doğal bir şekilde tercih edilebiliyor. Duş sonrasında veya sabahları uykudan uyandıktan sonra kullanabileceğiniz Neutrogena Vücut Yağı Kuru Ciltler İçin 200 ml ürünü, doğal yapısı ile birlikte içeriğinde özel bir yağ birleşimi bulunduruyor. Neutrogena bakım ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonu içerisinde Bakım Ürünleri ve Epilasyon bölümünde ulaşabileceğiniz Neutrogena Vücut Yağı 200 Mlürünü, sıcak yaz günlerinde bile kullanıldığında yapışkan bir his oluşturmadan kullanılabilir. Bu vücut yağı sadece birkaç damla ile birlikte banyo ve duş sonrasında uygulanabilir. Vücut nemini ciltte hapsetmeye yarayan bu ürün, ipeksi bir yumuşaklık ve pürüzsüz bir his oluşturur. Özellikle kuru ciltler için faydalı olan bu ürünü birkaç dakikalık bir masaj ile vücudunuzda uygulayabilirsiniz. Hızlı bir şekilde etki gösteren bu ürün, banyo gerçekleştirirken küvet içerisinde birkaç damla suya ilave edilerek de kullanılabilir. Her tür kullanımda ciltte ipeksi bir yumuşaklık oluşturarak, cildin nem koruma dengesini sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız