Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Cole Ile Hayalet Savaşçı #30305318 | CarrefourSA
Marka: LEGO

Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Cole Ile Hayalet Savaşçı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Cole ile Hayalet Savaşçı

LEGO Ninjago Efsanevi Savaş Seti- Cole ile Hayalet Savaşçı, çocuğunuzu eğlencenin doruklarına çıkarırken motor becerilerinin gelişmesine imkan tanıyor. LEGO Ninjago Efsanevi Savaş Seti ile çocuğunuz eğlenceli karşılaşmalar yaparken yaratıcı hayal dünyasını maceralar alemine taşıyor.

51 parçadan oluşan LEGO Ninjago Efsanevi Savaş Seti'nin paketinde ninja kahramanı Cole ve kötü Hayalet Savaşçı olmak üzere iki adet minik savaş figürü bulunur. Çocuğunuzun heyecan dolu düellolar yapmasına olanak sağlayan parçalar halindeki pazar yeri ve dönen savaş platformu da paketin içinde yer alır.

6 yaş ve üzeri için uygun olan LEGO Ninjago Efsanevi Savaş Seti'nin kaliteli malzemeden üretilen tüm parçaları kolayca takılıp çıkarılabilir. LEGO Ninjago Efsanevi Savaş Seti- Cole ile Hayalet Savaşçı'yı çocuğunuza hediye ederek aksiyon dolu oyun dünyasına adım atmasına izin verin!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız