Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Jay Ile Serpentine #30305301 | CarrefourSA
Marka: LEGO

Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Jay Ile Serpentine

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Jay ile Serpentine

Çocuğunuzun ekrandan uzaklaşıp problem çözme becerisinin gelişmesine yardımcı olmak ister misiniz? Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Jay ile Serpentine çocuğunuzun oyun oynarken hayal gücünün gelişmesini sağlar. 

Ninja Efsanevi Savaş Seti - Jay ile Serpetine, çocukları hayali maceralara taşır. Lego tarafından hazırlanan ninja seti ile çocuğunuz kendi yönlendirmesi ile aksiyon sahnelerini canlandırır. Böylece değerli yaşam becerilerini öğrenebilir ve kahramanlar ile takım olabilir.

69 parçadan oluşan Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Jay ile Serpetine, 6 yaş ve üzeri için uygun bir oyun seti. Setteki parçalar ile mini figürlere ek olarak bir yılan heykeli ve dönen savaş platformu da oluşturulabilir. Çocuklar Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Jay ile Serpentine ile 4 değerli mavi silahı kazanmak için muhteşem mücadeleler kurgulayabilir ve keyif dolu bir deneyim yaşayabilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız