Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Kai Ile Skulkin #30305296 | CarrefourSA
Marka: LEGO

Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Kai Ile Skulkin

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Kai ile Skulkin

Çocuğunuzun hayali diyaloglara dayanan oyuncaklarla hayal gücünü geliştirmelerine yardımcı olmak ister misiniz? Kai ve Skulkin mini figürlerinin yer aldığı Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti ile bunu gerçekleştirebilirsiniz.

6 yaş ve üzeri çocuklar için eğlenceli bir deneyim sunan Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Kai ile Skulkin 61 parçadan oluşur. 61 parçadan oluşan Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Kai ile Skulkin ile çocuklar, iyi ile kötünün süregelen savaşını kendi hayal güçlerine göre canlandırabilir. Set içerisinde bir adet tapınak, iki adet mini figür ve Ninjago çizgi dizisine ait çeşitli silah seçenekleri bulunur. Yüksekliği 3 cm, derinliği 6 cm ve genişliği de 12 cm olan tapınak kolaylıkla sökülüp yeniden inşa edilebilir. Kahraman Kai ve baş düşmanı Skulkin figürlerinin yer aldığı oyun seti ile çocuklarınızı ekrandan uzaklaştırarak kendi zihinlerinde maceralar oluşturmalarını ve yaratıcı düşünme yetisi kazanmalarını sağlayabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız