Normal Ekmek 200 g x 2 Adet #20000125 | CarrefourSA

Normal Ekmek 200 g x 2 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Normal Ekmek 200 Gr x2

Süt ve kahvaltılık bölümünün ana gıdası ekmeklerdir. Kahvaltılarınızın ve yemeklerinizin olmazsa olmazı ekmeği mağazamızdan temin edebilirsiniz. Normal Ekmek 200 Gr x2 seçeneğiyle son derece ekonomik olarak sofralarınıza gelmektedir. Kültürümüzün vazgeçilmez parçası ekmekler hem kahvaltılar için hem de ana yemeklerde önemli olmaktadır. Güne başlarken daha enerjik olabilmek adına kahvaltılara ekmek de ilave edilir. Sizler de ekmeksiz kahvaltı yapamayanlardansanız CarrefourSA reyonlarında bulunan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Normal Ekmek 200 Gr x2 ile ana yemeklerinizi de tamamlayabilirsiniz. Aradığınız ekonomik ve kaliteli ekmeği ekmekler reyonundan temin edebilirsiniz. İhtiyacınız olan ve sofralarınızın tamamlayıcısı unlu mamuller için mağazamızı tercih ederek kaliteyi yakından tanımış olursunuz. Sağlığınız için doğru ekmeği doğru adreste aramanız gerekir. Fırından çıkar çıkmaz satışa sunulan CarrefourSA ekmekler için tek yapmanız gereken ilgili reyona uğrayıp alışverişe başlamaktır. Alışveriş için ikinci seçeneğiniz de web sitemiz üzerinden online alışveriş yapmaktır. Sitemize giriş yaparak süt ve kahvaltılık bölümünden ekmekler reyonunu seçebilirsiniz. Buradan dilediğiniz kadar ekmek satın alabilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz. İşleminiz bittikten sonraki sepetinizdekileri satın alıp evinize teslim edilmesini bekleyebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, İçme Suyu,Maya(Saccharomyces Cerevisiae ),Tuz, Ekmek Enzimi((Buğday Unu, Enzim(Hemiselüloz,Alfa Amilaz,Lipaz))

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 276
Enerji (kj) 1154
Yağ (g) 3.2
Karbonhidrat (g) 50.1
Lif(g) 4.3
Protein (g) 9.4
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız