Okey Hisset 10'lu #30098887 | CarrefourSA
Marka: OKEY

Okey Hisset 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Partnerinizle yaşadığınız en özel ve keyifli anlarda istenmeyen durumların ve rahatsızlıkların oluşmasının önüne geçilebilmesi için kullanılan prezarvatiflerde Okey markası en özel hissi ve sağlamlığı sunuyor. Okey markası tarafından ince bir form ile üretilmiş Okey Hisset ürünü sayesinde cinsel hazzın en üst noktaya ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Okey marka cinsel sağlık ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonunda Sağlık Ürünleri arasında bulunan Okey Hisset ürünü, hissetmek ve hissettirmek isteyen her erkek için en özel tercihlerden birini sağlıyor. Çok ince bir yapıya sahip olduğu için cinsel birleşme sırasında en derin ve gerçek hazzı yaşamınızı sağlayan bu ürün, kendine has aroması ile birlikte özel bir zevk de sağlıyor. Ayrıca kayganlaştırıcı eklentisi içerdiği için daha kolay ve sağlıklı bir birleşme sağlıyor. Uç kısmında yer alan rezervuar sayesinde sızdırma ve delinme gibi risklerden uzak ve güvenli bir kullanım sağlar. Tek kullanımlık olan bu ürünü ilişki sonrasında ağzını düğümledikten sonra çöpe atabilirsiniz. Cinsel sağlığınızı korumak için bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız