Okey O.K. Rötar Ekonomik Paket 20'li #30026416 | CarrefourSA
Marka: OKEY

Okey O.K. Rötar Ekonomik Paket 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 9 adet
384,90 TL

19,25 TL / Adet

adet
Zevk ve heyecanı daha uzun yaşamak isteyenler için O.K. Rötar Ekonomik Paket CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Prezervatifler istenmeyen gebeliklerden ve cinsel yolla bulaşan birçok hastalıktan son derece başarılı bir şekilde koruyabilir, böylece keyifli seksin tadını çıkarmaya odaklanabilirsiniz. Aynı zamanda, prezervatifler seks yaşamınızı pekiştirebilir: Orgazmı geciktirerek ya da hızlandırarak ve farklı şekiller, boyutlar, kabartmalar, tırtıklar ve kayganlaştırıcılarla birlikte ekstra uyarılma sağlar. Prezervatifler meninin daha öteye gitmesini önlemek ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların potansiyel enfeksiyonunu engellemek için takılır. (Malzemeye bağlı olarak) İnce, kalın veya tırtıklı biçimlerde olurlar ve penise tam oturması için çeşitli boyutlarda ve şekillerde tasarlanırlar. Prezervatifler genelde lateksten yapılır ama polizoprenden de (lateks olmayan bir materyal) yapılabilir ve genelde lateks alerjisi olan kişiler tarafından tercih edilir.

OKEY, Türkiye’de aile planlaması kavramını yerleştirmek ve doğum kontrol yöntemlerini erişilir kılmak için 1991 yılında piyasaya sunuldu. Ardından 1992'de, Türk televizyonlarındaki ilk prezervatif reklamını yayınlayarak, bir tür devrim yaptı. Bu sayede, ülkemizde “prezervatif” diye bir reklam kategorisinin oluşmasını sağladı. Prezervatif, hem etkin bir doğum kontrol yöntemi hem de cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı koruyucu olan tek üründür. Türkiye’nin bir numaralı, en güvenilen ve en kaliteli prezervatif markası olan OKEY, toplumumuzda cinsellikle ilgili bilinç düzeyinin arttırılması, doğru bilinen yanlışların düzeltilmesi gibi konuları en önemli görevleri olarak kabul etti. OKEY, piyasaya sunulduğu ilk günden bu yana, Türkiye’nin önde gelen gönüllü kuruluşu TAP Vakfı (Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı) tarafından desteklendi.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız