Omo Çamaşır Makinesi Temizleyicisi Çam Esintisi Derinlemesine Hijyen Sağlar 200 ml #30323658 | CarrefourSA
Marka: OMOMATIK

Omo Çamaşır Makinesi Temizleyicisi Çam Esintisi Derinlemesine Hijyen Sağlar 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL

adet

OMO Derinlemesine Hijyen Sağlayan Çamaşır Makinesi Temizleyicisi ile temiz çamaşır makinesi, temiz çamaşırlar demek!


Hijyenik çamaşırlar için kullandığınız deterjanlar kadar makine temizliği de önemlidir. Düzenli temizlenen makine ile çamaşır temizliğinde daha iyi performans elde etmek mümkün. Makinenizi kirlerden ve kireçten arındırmak ve böylelikle hem daha temiz bir makine hem de mis gibi kokan ferah çamaşırlar elde etmek için makine temizleyici kullanmalısınız.


Günümüzün modern çamaşır makineleri ve çoklu etkiye sahip çamaşır deterjanları elbette çamaşırlarda hijyen sağlayacak seviyede ancak çoğumuzun atladığı önemli bir şey var: Makinelerimiz ne kadar güçlü, kullandığımız deterjanlar ne kadar etkili olursa olsun; makine hijyenini, kir ve kalıntı temizliğini ihmal ettiğimiz sürece istediğimiz o mükemmel ferahlığa ve temizliğe ulaşmamız mümkün değil! Kir ve kalıntıların makinenin yıkama performansını etkilediğini de unutmamak gerekir. Bu nedenle çamaşır makinesi temizliği, kullandığınız deterjan ile birlikte temizlik performansını artırmada oldukça önemli.


Tambur temizliği yapılmamış makinelerdeki görünmeyen kirler, cihaz performansını önemli ölçüde düşürür. Yıkanan çamaşırların yeterince temizlenmesine ve güzel kokmasına engel olur. Hijyen tam olarak sağlanamazsa çamaşırlarınızı tekrar tekrar yıkamak zorunda kalırsınız. Dolayısıyla çamaşır makine temizleyici sayesinde bu problemlerle karşılaşmazsınız.


Düşük sıcaklıkta bile etkili formülü sayesinde OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi, makinenizin bakımını yaparak mükemmel ferahlık sağlar ve kireci derinlemesine temizler. Ulaşılması zor alanlara dahi etki ederek çamaşır makinesi kazan temizleme görevini eksiksiz yerine getirir. Görünmeyen kirleri, makinedeki kalıntıları ve kireci temizler.


OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi sağladığı mükemmel ferahlık ve hijyenle makinenizin performansını her daim üst seviyede tutar. Yıkadığınız çamaşırların, makineden mis kokulu ve tertemiz çıkmasına yardımcı olur.


200 ml OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi’ni her üç ayda bir kullanarak kir ve kalıntı temizliğini rutine bağlayabilir, makine hijyenini ve mükemmel ferahlığı sürekli hale getirebilirsiniz.


Temiz çamaşırlar için temiz makine! Temiz makine için OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi!


İçindekiler:


<%5 Parfüm, Laktik asit, Didecyldimethlym ammonium chloride, Alkyl dimenthybenzly, ammonium chloride, Alkyl dimethyl, ammonium chloride


Güvenlik Bilgileri:


• Ciddi göz hasarına yol açar.


• Sucul ortamda uzun süre kalıcı, zararlı etki.


• Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.


• Çevreye verilmesinden kaçının.


• Göz ve yüz koruyucu kullanın.


• Göz ile teması halinde su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın.


• İçeriği/kabı uluslararası yönetmeliklere göre bertaraf edin.


• Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz.


• Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz.


• El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız.


• Yutmayınız, yutulması halinde doktora başvurunuz.


• Ciltle temas halinde bol su ile yıkayınız.


• Sadece orijinal kabında saklayınız.


• Serin, kuru ve iyi havalandırılmış bir alanda saklayınız.

Yönergeler:


Ürün kullanımı için kullanmadan önce çamaşır makinesinin boş olduğundan emin olun. Makinenizin deterjan gözüne bir paket ürünü dökün ve sonrasında makinenizi düşük sıcaklıkta ve ön yıkamasız bir programda boş bir şekilde çalıştırın. Ek olarak bir ürün eklemeyiniz. Yıkama işlemi bittikten sonra bir bez ya da sünger yardımı ile lastik kısmını silebilirsiniz. Bu işlemi 3 ayda 1 tekrarlayınız. 2’li paket ürün 6 aylık temizlik içindir.
 


 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız