One Up Multıvıtamın 30 Kapsül #30297612 | CarrefourSA
Marka: ONE UP

One Up Multıvıtamın 30 Kapsül

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

One Up Multivitamin 30 Kapsül

One Up Multivitamin Kapsül Nedir?

One Up Multivitamin vitamin ve mineraller açısından zenginleştirilmiş takviye edici gıdadır. One Up Multivitamin takviyeleri doğal beslenmenin yerine geçmez. Ancak doğal beslenme ile gıdalardan alacağınız besinleri içermektedir.
One Up Multivitamin ilaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılamaz.
One Up Multivitamin tabletin menşey ülkesi Türkiye’dir (Gıdanın ana bileşenin menşe ülkesi gıdanın menşe ülkesinden farklıdır).

One Up Multivitamin Kapsül İçeriği

One Up Multivitamin tabletin formülü, birçok vitamin, mineral ve aktif birleşeni bir arada sunmaktadır. Vücut için gerekli A vitamini, B vitaminleri, C vitamini gibi vitaminlerin yanı sıra selenyum, magnezyum, çinko ve demir gibi 25 aktif bileşen One Up Multivitamin’in tek kapsülünde bir araya getirilmiştir.

One Up Multivitamin Kapsül Ürün Kalitesi

One Up Multivitamin tablet ISO 9001, 22000, GMP ve helal sertifikalı tesislerde üretilmektedir.


One Up Multivitamin Kapsül Nasıl Tüketilmelidir?

One Up Multivitamin tablet için önerilen miktar, yetişkinler için günde 1 tablettir. Tavsiye edilen günlük dozda kullanılmalı ve daha fazla alınmamalıdır. One Up Multivitamin tablet takviye edici gıda olup normal beslenmenin yerine geçmemektedir.

One Up Multivitamin tablet nemli ortamlarda saklanmamalıdır. Serin ve kuru yerlerde saklanmalıdır. One Up Multivitamin tablet ürün ambalajının üzerinde bulunan son tüketim tarihinin aşılmaması gerekmektedir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız