Mehtap Onyx Çift Taraflı Teflon Karnıyarık Tenceresi 26 Cm #30218068 | CarrefourSA
Marka: MEHTAP

Mehtap Onyx Çift Taraflı Teflon Karnıyarık Tenceresi 26 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
409,90 TL

adet

Kullanışlı tava çeşitleri reyonunda yer alan Onyx Çift Taraflı Teflon Karnıyarık Tenceresi 26 cm ile lezzetli ev yemekleri hazırlamak için pratik bir yardımcıya sahip olursunuz. Geniş iç alanı ve yüksek kapasiteli hacmiyle alıcılarını memnun eden ürün yardımıyla geleneksel Türk yemekleri arasında sıklıkla tercih edilen karnıyarığı ev ortamında pratik bir şekilde pişirebilirsiniz. Isıyı dengeli bir şekilde yayan tencere tabanı her bir karnıyarığı kıvamında pişirebilmenizi sağlar. Pişirme işlemi esnasında tencereyi döndürmenize gerek kalmaz.

Dayanıklı Malzeme

Teflon malzemenin sağlıklı ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun soluklu bir kullanım deneyimi yaşatan ürün aynı zamanda bulaşık makinesinde rahatlıkla temizlenebilir yapıda. Cam kapağı ile yemeklerin buhar ile de pişmesini mümkün kılan tencere hem alt kısımdan hem de üst kısımdan gelen sıcaklıkla beraber dengeli bir pişirme gerçekleştirir. Cam kapak aracılığıyla kapağı kaldırmaya gerek kalmadan yemeğinizin pişme işleminin ne aşamada olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Elleri Yakmayan Kulplar

İki adet kulpu bulunan tencere gövdesi kalın ve sert plastikten üretilmiş kulplarıyla pişirme sonrasında taşıma işlemlerini kolaylaştırır ve ellerinizi yakmaz. Tencere kapağını da kulplu tasarım avantajıyla beraber rahatça açabilirsiniz.

30218068

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız