Organik Gurme Domates Salçası #30281517 | CarrefourSA

Organik Gurme Domates Salçası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
126,90 TL

adet
Organik Gurme Domates Salçası
 

Organik domates salçası, tıpkı biber salçası gibi tam mevsiminde hazırlanması sonucunda yemeklerin lezzetini en üst noktaya çıkaracaktır. Organik domates salçası, mutlaka organik yani hiçbir koruyucu ve kimyasal barındırmayan domateslerden yapılan salça olmaktadır. Yemeklerin ve sosların vazgeçilmez unsuru olan salça, muhakkak organik yani katkı maddesi almadan üretilmelidir. Fiyatı biraz daha yüksek olsa da sağlık açısından daha iyi sonuçlar verecektir. Aynı zamanda salçanın dahil olduğu yemekler ve soslar muazzam bir lezzet ile tüketeni memnun edecektir. 

Organik domates salçası üretimi için öncelikle domatesler tam mevsiminde ekilir, büyütülür. Büyütülürken asla katkılı gübre kullanılmaz. Bu nedenle besin değeri yüksektir. Güneşin altında kıpkırmızı bir hale gelen domatesler, özenle toplanır. Toplanan domatesler yıkanır ve salça olmak üzere işleme alınır. Salça yapımı esnasında her zaman geleneksel yöntemler kullanılmalıdır. Böylelikle organik domates salçasının o kendisine has dokusunu ve lezzetini kaybetmemiş olursunuz. Kapağını açtığınız andan itibaren sanki yaz mevsimindeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlayan organik domates salçası, kıvamı ile yemeklerinizi mükemmel yapacaktır. Kahvaltıların da vazgeçilmezi olan organik domates salçası, zeytinyağı ile bir araya getirilerek mis gibi lezzeti ile tüketilebilir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız