Güzel Ada Gıda Organik Kakao Yağı 170 Gr #30260192 | CarrefourSA

Güzel Ada Gıda Organik Kakao Yağı 170 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
196,90 TL

Organik Kakao Yağı 170 gr Güzel Ada Gıda

Güzel Ada Gıda deneyimiyle hazırlanan, kozmetikten gıdaya pek çok alanda kullanılan, faydası saymakla bitmeyen kakao yağı ile tanışmaya hazır mısınız! Güzel Ada Gıda Organik Kakao Yağı, size hem yemeklerinizde hem de bakım rutinlerinizde eşlik edecek. 

Çikolatanın ana maddesi olarak bilinen kakao yağı ile siz de kendi çikolatalarınızı yapabilirsiniz. Güzel Ada Gıda Organik Kakao Yağı'nı kek, pasta, kurabiye gibi tariflerinize ilave ederek tatlılarınızın lezzetine lezzet katabilirsiniz. Aynı zamanda Güzel Ada Gıda Organik Kakao Yağı ile saç bakımınızı yapabilir, vücut ve dudak nemlendiricisi olarak da kullanabilirsiniz.

Uzun raf ömrüne sahip Güzel Ada Gıda Organik Kakao Yağı, 170 gramlık pakette kullanıma hazır halde sizlere ulaşır. Tek yapmanız gereken oda sıcaklığında katı halde bulunan Güzel Ada Gıda Organik Kakao Yağı'nı direkt vücudunuza uygulamak veya 34 derecede eriterek tatlılarınıza ilave etmek!


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız