Orkid Maxi Hijyenik Ped Gece 24'lü #30090336 | CarrefourSA
Marka: ORKID

Orkid Maxi Hijyenik Ped Gece 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kişisel bakım ürünleri içinde kadınlar için son derece önemli olan pedler yer alır. Ped markası olarak akla gelen en kaliteli ürün Orkid maxi gece 28li pedlerdir. Kadınların regl dönemlerinde olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biri pedlerdir. Bu dönemi rahat geçirebilmek doğru ped seçimi ile mümkündür. Pedler kendi içinde çeşitlilik gösterir. Seçim yaparken ilk dikkat edilmesi gereken konu sızdırmazlık özelliğidir. Ayrıca gece ve gündüz farklı boyutlar tercih edilmelidir. Gece pedleri rahat hareket edebilmek için özel olarak hazırlanan hijyenik ürünlerdir. Daha uzun boyutludur ve sızdırmazlık özelliğine sahiptir.

Orkid maxi gece 28li için makyaj ürünleri reyonuna uğrayabilirsiniz. Buradan aradığınız Orkid ürünlerine ve gece pedlerine ulaşmak son derece kolaydır. Kadınların özel günlerdeki ped arayışlarına Orkid 28li ekonomik pedle cevap vermektedir. Tek seferde 28 adet ped satın alarak bir sonraki döneminizi de garantiye alabilirsiniz. Hazırlıksız yakalanma durumlarına karşı ekonomik paketler hayatınızı kolaylaştıracaktır. Ayrıca bu paketler diğerlerine göre daha uygun fiyata satılmaktadır. Hemen sitemizden sipariş vererek siz de bu ekonomik ürünleri satın alabilirsiniz.

Kullanım Önerileri

Son kullanma tarihi paketin üzerinde yazan üretim tarihinden itibaren 2 yıldır.Kuru yerde saklayınız.3-4 saatte değiştirin.

24 Adet Hijyenik Ped

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız