Diversey Oxivir Excel Wipe Temizleyici & Dezenfektan Mendil 100'lü #30354042 | CarrefourSA
Marka: DİVERSEY

Diversey Oxivir Excel Wipe Temizleyici & Dezenfektan Mendil 100'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Oxivir Excel Wipe Dezenfektan Mendil 100lü Doktorların, Eczacıların ve Annelerin Tercihi, 100 kat etkili hijyen formülüne sahip Oxivir Excel Wipe, cep telefonları, kumandalar, ofis araçları, okul sıraları, park salıncakları, mama sandalyeleri, musluklar, asansör ve ışık düğmeleri gibi gündelik hayatta sıkça temas edilen sert yüzeyleri hem temizler hem de dezenfekte eder. Dünyanın Hijyen Uzmanı Diversey’den Oxivir Excel Wipe, Türkiye’de ilk ve tek Hızlandırılmış Hidrojen Peroksit (AHP) teknolojisiyle virüslere karşı hızlı ve güvenli bir çözüm sunar. Oxivir Excel Wipe, üstün AHP teknolojisi sayesinde ortamda kötü bir koku bırakmaz ve yüzeylere zarar vermez. Ayrıca kullanım sonrasında su ve oksijene dönüştüğü için doğa dostudur. Virüsleri ve mantarları 30 saniyede, bakterileri ise 15 saniyede etkisiz hale getirir. Oxivir Excel CE Wipe Dezenfektan Mendil Özellikleri: "Oxivir Excel Wİpe geniş spektrumlu etkinliğe ve kısa temas sürelerine sahip, tek adımlık bir temizleyici dezenfektadır.

Türkiye’de ilk ve tek, patentli Hızlandırılmıs Hidrojen Peroksit (AHP) teknolojisi sayesinde, gündelik hayatta temas edilen sert yüzeyleri aynı anda hem temizler hem dezenfekte eder.

Çelik, demir, krom, vinil, naylon, kumas, lamine yüzey, ahsap, cam, kauçuk,seramik, porselen gibi günlük hayatta karsılastıgımız birçok yüzeyde güvenle kullanılabilir.

biyolojik olarak dogada %100 oranında parçalanabilir. Bu yüzden doga dostu Oxivir, yüzeylere ve kullanıcılara zarar vermez, durulamaya ihtiyaç duymaz.

Kısa temas süreleri, yüzeyin ıslak tutulmasını, dolayısıyla da dezenfektanın etkili olmasını sağlar.

Mükemmel temizlik performansı sunar.

AHP formülü yüzeylere karşı nazik olup, ekipmanın kullanım ömrünü uzatır.

Basit ve kullanımı kolay çözüm, seyreltmede yapılabilecek hataları ortadan kaldırabilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız