Ozmo Muzlu Cornet 25 g #30129215 | CarrefourSA
Marka: ŞÖLEN

Ozmo Muzlu Cornet 25 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ozmo Cornet Muzlu 25 G
 kakaolu gofretini muz kreması ve renkli drajelerle süslüyor. Trans yağ içermeyen atıştırmalık içerisinde domuz yağı ve hiçbir domuz katkısı içermeyerek helal sertifikası alıyor. Serin, kokusuz, nemsiz ve direkt güneş ışığından uzak saklanması önerilen dondurma, 100 gramda 505 kcal enerji bulunduruyor. Buzdolabında derin dondurucuda saklanması önerilen dondurulmuş ürünün, çözüldükten sonra yeniden dondurulmaması tavsiye ediliyor. Şekerli tadı ile kahve, süt ve çayla beraber tüketilebilen ürün eser miktarda antep fıstığı, badem, yerfıstığı, ceviz ve susam bulundurabiliyor. Fındık, süt ürünleri, soya lesitini ve buğday gluteni içeren yiyecek, tohum ve yumurta katkısı da içerebiliyor. Drajelerle eğlenceli tasarıma kavuşan dondurma, çıtır çikolata kaplamasıyla ağızda dağılan kremasını sararak kakao lezzetini tazecik krema ile birleştiriyor.
CarrefourSA reyonlarında dondurma kategorisinde yer alan cornet, muzlu tadı ile vitaminli ve lezzetli serinlik imkanı tanıyor. Siz de ürünü hemen sepete ekleyerek lezzeti mutfaklarınıza getirebilir hem çocuklarınız hem de kendiniz için lezzetli bir tatlı alternatifi ile tanışabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde dolabınızdan eksik etmeyeceğiniz ürün, hafif tadı ile vazgeçilmeziniz olacak.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız