Pakmaya Kuru Maya 100 Gr #30098074 | CarrefourSA
Marka: PAKMAYA

Pakmaya Kuru Maya 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,25 TL 25,80 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Pakmaya 100 GR Kurumaya

Pakmaya ev tipi kuru maya kullanımı için en ideal maya olarak bilinir. Paketin içerisinde ufak granüller formundadır. Krem rengindeki Pakmaya 100 gr kurumaya pide, börek, poğaça ve açma yapımında kullanılır. Paketi 100 gr’dır. Özel kurutma teknolojileriyle %4 seviyesinde rutubet miktarına sahip bir üründür. Pakmayanın rutubet miktarı düşüktür. Vakumlu paketlerle satışa sunulur. Böylece uzun süre boyunca dayanıklı olarak kullanılabilir. İçerisinde bitkisel orjinli gıda emülgatörü ve ekmek mayası vardır. Hamur işi yapımında vazgeçilmez malzemelerden birisidir. Pakmaya 100 gr kurumaya ürününü Carrefoursa reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Pakmaya kuru pudra şekeri, hamur kabartma tozu ve şekerli vanilinle birlikte mutfakta harikalar yaratmanızı sağlar. Ürün en kaliteli malzemeler arasında yer alır. Hamur işi yapımında güvenle kullanılabilir. Pakmaya özel kurutma teknolojileriyle birlikte hijyenik koşullarda üretilir. Paketi koruyucudur. Dışarı ortamla temas etmez. Bitkisel orjinlidir. Pasta, börek, açma ve poğaça gibi lezzetleri yapmak için ideal bir üründür. Uzun süre kullanılabilir. Pakmaya 100 gr kuru maya ürününü her yerden kolaylıkla edinebilirsiniz. Gönül rahatlığıyla yemeklerinizde tercih etmeniz mümkündür.

İçindekiler Bilgisi
Doğal Maya (Saccharomyces cerevisiae), bitkisel emülgatör, (sorbitan monostearat)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda saklayınız.

Kullanım Talimatı
1 kg un için 20g (1 yemek kaşığı) Pakmaya önerilmektedir. Paymaya' yı ılık suda eritin ve 15 dakika bekletin, veya Pakmaya' yı doğrudan una ekleyin.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PAK GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş.-Köseköy, Ankara Cd. No:277, 41250 Kartepe/Kocaeli

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000733

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız