Pakmaya Bitter Çikoloatalı Puding #30055194 | CarrefourSA
Marka: PAKMAYA

Pakmaya Bitter Çikoloatalı Puding

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
21,90 TL

adet

Bitter çikolatanın mükemmel aromatik lezzetine, Pakmaya çikolatalı pudingle varacaksınız. Kapalı ambalajında toz halinde beğeniye sunulan ürün, aniden gelen çikolata krizlerinden yemek sonrası tatlı saatlerine kadar her anın vazgeçilmezi oluyor. Üstelik yoğun çikolatalı içeriğiyle hem yetişkinlerin hem de çocukların damaklarını şenlendirmeyi başarıyor. 

Çikolatalı Tariflerinize Lezzet Katın

İdeal kıvamı ve pürüzsüz dokusuyla damaklarda harika bir lezzet bırakan puding, kaselerde sıcak ve sade olarak tüketilebildiği gibi birbirinden farklı tatlı tarifleri içerisinde de kullanılabiliyor. Pakmaya Bitter Çikolatalı Puding 115 G ile okuldan eve gelen çocuklarınıza hemen hafif ve lezzetli bir tatlı yapabilirsiniz. Dilerseniz fındık, hindistan cevizi, damla çikolata, jelibon ve drajeyle süsleyerek miniklerin beğenebileceği sürpriz bir lezzet şölenine dönüştürebilirsiniz. Kakaolu bir kekin üzerine sürerek pratik bir pasta yaratabilir veya magnolia, kurabiye, büskivili pasta, tart ve pudingli toplar gibi damak zevkinize uygun enfes tatta tarifler hazırlayabilirsiniz.

Tatlı ihtiyacınızın her an üstesinden gelen bu pratik ürüne, CarrefourSA'nın hazırlanacak tatlılar reyonundan hemen ulaşarak harika lezzetlere imza atabilirsiniz. Maksimum 10 dakika içerisinde hazırlayabileceğiniz çikolatalı pudingi hemen sepetinize ekleyin, lezzet dolu anların keyfine varın.

30055194 

İçindekiler Bilgisi
Seker, kakao tozu, mısır nisastası, bitter çikolata parçaları (%3,5 )(seker, kakao yagı, kakao kitlesi, emülgatör (soya lesitini), aroma verici), sofra tuzu, aroma verici.

Alerjen Bileşenler
Soya ürünü

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
As Gıda Üretim ve Pazarlama A.Ş GAYRETTEPE MAH. SEMT PROF.DR.BÜLENT TARCAN CAD.5/1 Beşiktaş/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-002446

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 129
Enerji (kj) 544
Yağ (g) 3.3
Karbonhidrat (g) 21.3
Protein (g) 3.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız