Primanova Palm Pedallı Çöp Kovası 9 Litre Antrasit #30257410 | CarrefourSA
Marka: PRİMANOVA

Primanova Palm Pedallı Çöp Kovası 9 Litre Antrasit

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
229,90 TL

adet
Palm Pedallı Çöp Kovası 9 Lt - Antrasit

Çok amaçlı kullanabileceğiniz bir çöp kovası arıyorsanız Primanova Palm Pedallı Çöp Kovası tam size göre! Primanova Palm Pedallı Çöp Kovası dekoratif yapısıyla mutfağınızda, banyonuzda ve çalışma odanızda çok şık duracak!

Primanova Palm Pedallı Çöp Kovası, ev dekorasyonunda favori olan antrasit renk ile buluşarak kullanım alanına uyum sağlar. Sepet havasında tasarlanan Primanova Palm Pedallı Çöp Kovası, şeritler halindeki tırtıklardan oluşur. Bu tırtıklar çarpı şeklinde figürlerle birbirine bağlanır. Ayrıca kaliteli plastikten üretilen Primanova Palm Pedallı Çöp Kovası, sıradan çöp kovalarının aksine köşeli bir yapıya sahip. Primanova Palm Pedallı Çöp Kovası, 9 litrelik geniş hacmi ve pedalına bastığınızda nazikçe açılan kapağı ile size kullanım kolaylığı sunar. 

Evinizin ve ofisinizin her alanında rahatlıkla kullanabileceğiniz Primanova Palm Pedallı Çöp Kovası'na çöp atmaya kıyamayacaksınız!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız