Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage Masaj Yapıcı Tanecikler ile El ve Vücut Sabunu 150 gr #30038656 | CarrefourSA
Marka: PALMOLIVE

Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage Masaj Yapıcı Tanecikler ile El ve Vücut Sabunu 150 gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Palmolıve Feel The Massage Katı Sabun 175 Gr

Günlük kişisel bakımlarımızda olmazsa olmaz ürünlerimizin başında elbette ki sabunlar gelmektedir. Katı sabunun kullanımından vazgeçemeyenler ise el, yüz ve tüm cilt temizliğinde yine bu ürünü kullanmayı tercih etmektedirler.

Palmolıve feel the massage katı sabun 175 gr ister el, ister yüz hatta tüm vücut temizliği için gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür. Bünyesinde barındırdığı deniz tuzu ile cildinizdeki ölü deri parçacıklarını uzaklaştırarak derinlemesine temizlik, yumuşacık bir doku ve parlak bir cilde ulaşabilirsiniz. Yine içerisinde barındırdığı masaj yapıcı tanecikler yardımı ile siz tertemiz olurken bir yandan masaj keyfini de süreceksiniz.

Palmolıve feel the massage katı sabun 175 gr özel ve yenilenmiş formülü ile evinizde spa keyfini mis gibi kokusu eşliğinde hissedebileceksiniz. Kalıntı bırakmayan yapısı ve kolay açılabilen ambalajı ile size kullanım kolaylığı sunacaktır.

CarrefourSA mağazalarında Pamolıve marka ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve sahip olabilirisiniz.

CarrefourSA mağazaları, kişisel bakım bölümünde bulunan banyo ve klasik sabun reyonunda bulunan Palmolıve marka deniz tuzu içerikli katı sabun ürününe kolayca ulaşabilir ve uygun fiyatı ile sahip olabilirisiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız