Papağan Antep Fıstığı 135 g #30090414 | CarrefourSA
Marka: PAPAGAN

Papağan Antep Fıstığı 135 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Papağan Antep Fıstığı 135 g

Sağlıklı bir atıştırmalık arandığında en güvenilir seçenek olan kuruyemişin, en lezzetli çeşitlerinden biri Papağan Antep Fıstığı 135 g, damaklara lezzet şöleni sunuyor. Yüzde yüz doğal bir ürün olarak, bol protein ve mineraller içeriyor. Doyumsuz lezzeti ile tadına bakanda alışkanlık yapıyor.

Uzun bir raf ömrü bulunan ürün, satın alındıktan sonra da uzun süre aynı tazelikte rahatlıkla saklanabiliyor. Doğallığını sağlıklı ambalajı sayesinde de korumaya devam ediyor. Ürün herhangi bir katkı maddesi, renklendirici ya da koruyucu içermiyor. Taze fıstık kokusunu muhafaza ediyor ve aynı lezzetle ağızda dağılıyor. Fıstıklar reyonunda sunulan Antep fıstığı tek başına çerez olarak keyifle yenebildiği gibi, fırında pişirilen çeşitli ürünlerde de kullanılabiliyor. Siz de çöreklerinizi, kurabiyelerinizi fıstıkla tatlandırabilir, sütlü tatlılarınızı fıstığın yeşili ile renklendirebilirsiniz. Ayrıca Antep fıstığını ezerek kırık halde de lezzetli bir çeşni olarak kullanabilirsiniz. Kuruyemiş olarak yüksek besin değeri taşıyan ürünü, gün içerisinde ara öğünlerde ya da akşamları televizyon seyrederken tüketebilirsiniz. Misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz.

Tadı damaklarda kalan kavrulmuş Antep fıstığını hemen alışveriş sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız