Papağan Süper Kokteyl 167 g #30090680 | CarrefourSA
Marka: PAPAGAN

Papağan Süper Kokteyl 167 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Papağan Süper Kokteyl 180 g

Papağan Süper Kokteyl 180 g CarrefourSA Kokteyl ve Karışık Çerezler bölümünde sunuluyor. Ağızlarda dalından koparılmış bir his uyandırması ve kendine has lezzeti dolayısıyla tüketici tarafından çokça tercih ediliyor. Sabah, öğlen, akşam her öğünde yemek öncesi veya sonrasında atıştırmalık niyetine keyifle yiyebilirsiniz.

Kaliteli ambalajı sayesinde son kullanma tarihine kadar güven içinde saklayabilirsiniz. Paket açıldıktan sonra da uzun bir süre tazeliğini korumaya devam eder. Fındıktan sarı leblebiye, fıstıktan kabak çekirdeğine, bademden beyaz leblebiye uzanan geniş yelpazesiyle sevdiğiniz kuru yemişleri aynı anda tatma fırsatını sizlere sunuyor.

Film izlerken, çalışırken, kitap okurken, yolda yürürken her an yanınızda bulundurabileceğiniz ürünü ister tek başına isterseniz de soğuk ve sıcak içecekler eşliğinde tüketebilirsiniz. Paketi bitirip sonuna geldiğinizde ise hem sizlere canlanıp yenilendiğinizi hissettirir hem de damağınızda hoş ve kalıcı bir tat bırakır.

Yoğunluk yüzünden yemek yemeye fırsat bulamadığınızda açlığınızı yatıştırmak için özenle hazırlanmış Papağan Süper Kokteyli çekinmeden güvenle bitirebilirsiniz. Şehirlerin meşhur yemişlerinin tek bir yerde toplandığı özel ürünü hemen sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 42876

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız