Parex 2'li %100 Mikrofiber Temizlik Bezi #30010881 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex 2'li %100 Mikrofiber Temizlik Bezi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Mikrofiber Temizlik Bezi Hediyeli

Temizlik için son yıllarda ideal bezlerden biri haline gelmiş, mikrofiber temizlik bezleri, temizlik için vazgeçilmez araçlardan biri haline gelmiştir. Mikrofiber temizlik bezleri, temizlik reyonlarında kolayca bulunulabilir. Carrefoursa reyonlarında bulunan bu ürün son derece rahat bir kullanıma sahiptir. Mikrofiber temizlik bezi kolayca yıkanır. Bu bezler Ilık veya soğuk su içerisinde yıkanabilme özellikleri bulunur. Herhangi bir deterjan veya çamaşır makinesine gerek kalmadan kolayca temizlenebilmektedir. Ayrı mikrofiber bezleri tek başlarına kullanılmalı, deterjanlar ile beraber kullanılmamalıdırlar. Mikrofiber temizlik bezi hediyeli diğer bezler ile karşılaştırıldığında 10 kata kadar emme gücü ile temizlik imkanı sağlar.

Mikrofiber bezler hem ıslak ortamlarda kullanılabildikleri gibi kuru ortamlarda da kullanılabilmektedir. Ayrıca mermer, lavabo, masa, mutfak, banyo gibi her türlü zemin üzerinde kullanılabilir. İnatçı kirleri, yağları hiçbir deterjana gerek kalmaksızın tek başına çıkarır. Temizlik severler için birçok avantajı bulunan bu bezler, Mikrofiber temizlik bezi hediyeli çok ince iplerin bir sıkıştırılarak bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş temizlik ürünüdür. Bu bezlerin kullanımı günden güne artış göstermekle beraber insan sağlığı için hiçbir zararlı etkene sahip değildir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız