Paşabahçe Alanya Su Bardağı 6 Parça Model: 52052 #30097460 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Alanya Su Bardağı 6 Parça Model: 52052

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

19,98 TL / Adet

adet
Paşabahçe 52052 Alanya Su Bardağı 6'lı

Evinizde kullandığınız cam züccaciye ürünlerinin yüzeylerinin pürüzsüz, kolay temizlenebilir özellikte olması oldukça önemlidir. Zarif, dayanıklı ve kullanışlı cam su bardakları, meşrubat ve su içmek için ideal bir yapıdadır. P.B. Su Bardağı 6'lı şık görünümü ve klasik su bardağı boyutu ile raflarınızda ve bulaşık makinenizde az yer kaplayarak kullanışlı çözümler sunmaktadır. Estetik tasarımı ile dikkat çeken su bardakları, pürüzsüz cam kalitesinde 6'lı olarak satışa sunulmaktadır. Zarif ve kullanışlı tasarımı ile camın hijyenik dokusunun buluşturulduğu 6'lı takımı ister evinizde kullanabilir, isterseniz de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Tamamen geri dönüşebilen, doğaya dost ve hijyenik olan cam, en çok tercih edilen züccaciye markası Paşabahçe kalitesi ile birleştirilmiştir. Ürün, bulaşık makinesinde uygun sıcaklıkta yıkamaya elverişlidir. Elde yıkama yönteminde ise mutlak suretle cam için özel olarak üretilen süngerlerin kullanılması gerekir. Aksi takdirde sert temizlik ürünleri cam üzerinde dairesel çizikler meydana getirebilir. Jel bulaşık deterjanı ve yumuşak süngerler ile etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz. CarrefourSA mutfak ürünleri reyonlarında züccaciye bölümünde bulabileceğiniz. Paşabahçe 52052 Alanya Su Bardağı 6'lı takımın online alışveriş ile hemen satın alabilirsiniz.

Hacim: ~205 cc. 6 3/4 oz. 

Yükselik: 100 mm. 4 ". 

Ağız Çapı: 68,5 mm. 2 3/4 ". 

Taban Çapı: 52,5 mm. 2 ".

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız