Paşabahçe Üsküdar Çay Bardak 6 Parça Model: 42021 #30052206 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Üsküdar Çay Bardak 6 Parça Model: 42021

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
84,90 TL 50,94 TL

8,49 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Çaya şeklini biz verdik! diyen, 1935 yılından beri üretilen, farklı tasarımları ile dikkat çeken Paşabahçe Sade Çay Bardağı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Cam bardakların tarihi ise oldukça eski. Fakat fabrikasyon olarak üretilip yaygınlaşması 19. yüzyılın ikinci yarısında yaygınlaşan Sanayi Devrimi sonrasına dayanıyor. Soğuk havalarda içi ısıtması için de sık sık tüketilen çay, ince belli yapısı sayesinde parmak uçlarıyla üst tarafından tutulabiliyor, orta kısmı da ele temas edip yakmadan avcu sıcak tutuyordu. Aynı zamanda kavisli yapısıyla içeceğin çabuk soğumasını engelliyordu. Bu arada ince belin çıkış noktasına dair bir başka fikir de, milli simgelerimizden biri olan laleden gelir. Laleler, yapı itibariyle ince bellidir. Bu düşünceye göre çay bardağı da lalelerden ilham alınarak tasarlanmıştır.

Paşabahçe, Atatürk' ün Türkiye'de cam sanayiini kurma ve geliştirme talimatları doğrultusunda 1935 yılında Paşabahçe' de kurulan Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Sosyetesi'nin bugünkü adıyla Şişecam Topluluğu' nun en bilinen markası. Adını kurulduğu semtten almaktadır. İlk yıllarda el üretimi yöntemiyle soda camı ev eşyası üretimine başladı. 1955 yılında bugünkü otomatik üretim teknolojisinin ilk aşaması olarak kabul edilen makine üretimi, 1974 yılında ise ısıya dayanıklı cam ev eşyası üretimi gerçekleştirmiştir. Türkiye'de soda camı, kristal cam ve ısıya dayanıklı otomatik cam ev eşyasında Kırklareli, Mersin ve Eskişehir' deki fabrikaları, soda camı ve kristal el üretimi ürünlerde Denizli fabrikasında üretim tesisleri bulunmaktadır.

Model: 42021 

Hacim: 115 cc

Yükselik: 83 mm

Ağız Çapı: 57 mm

Taban Çapı: 37 mm

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız