Paşabahçe 52752 Doro Su Bardağı 6'lı #30097392 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe 52752 Doro Su Bardağı 6'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL 69,99 TL

11,67 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Zarif, dayanıklı ve kaliteli bir cam üründür. Her türlü meşrubat ve su için uygundur. Estetik tasarımı ile göze hitap eder. Bulaşık makinesinde yıkanabilen Paşabahçe Doro Su Bardağı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Paşabahçe’nin evleri, sofraları süsleyen şık ve zarif dünyası şimdi Cabare Serisi ile iş yerinizdeki şık sunumlarınız, misafirlerinizi mutlu edeceğiniz zengin ikrâmlarınız için tasarlandı. Şık tasarımıyla duru bir inceliğe sahip olan uzun Paşabakçe su bardağı, modern stiliyle beğeni topluyor. Akrilik kullanılarak dayanıklı duruşu ortaya çıkarılan bu bardak, sofralardaki yerini alıyor. Siz de tasarımıyla sade şıklığını ortaya çıkaran, modern stile uyum sağlayan bu bardağı, mutfak dekorasyonunuzdaki parçalarla rahatlıkla kombinleyerek şık bir masa konsepti oluşturabilirsiniz.

Paşabahçe, Atatürk' ün Türkiye'de cam sanayiini kurma ve geliştirme talimatları doğrultusunda 1935 yılında Paşabahçe' de kurulan Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Sosyetesi'nin bugünkü adıyla Şişecam Topluluğu' nun en bilinen markası. Adını kurulduğu semtten almaktadır. İlk yıllarda el üretimi yöntemiyle soda camı ev eşyası üretimine başladı. 1955 yılında bugünkü otomatik üretim teknolojisinin ilk aşaması olarak kabul edilen makine üretimi, 1974 yılında ise ısıya dayanıklı cam ev eşyası üretimi gerçekleştirmiştir. Türkiye'de soda camı, kristal cam ve ısıya dayanıklı otomatik cam ev eşyasında Kırklareli, Mersin ve Eskişehir' deki fabrikaları, soda camı ve kristal el üretimi ürünlerde Denizli fabrikasında üretim tesisleri bulunmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız