Paşabahçe İncebel Çay Bardağı 6 Parça Model: 42381 #30083014 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe İncebel Çay Bardağı 6 Parça Model: 42381

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
159,90 TL 129,90 TL

21,65 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet

Mutfak ürünlerinin ve Türk Çayının vazgeçilmez parçası olan ince belli bardaklar, sabah kahvaltılarının gözde içeceği çay için sofrada hem estetik açıdan hem de çay içimi için rahatlık sağlayan ince belli çay bardağı X6 zarif görünümü ile göz dolduruyor. Sabah kahvaltılarının dışında günün her hangi bir saatinde de içimi söz konusu olan çay için ince belli bardak rahat bir kullanım sunar. Ayrıca kolay kullanımının yanı sıra ürünün cam olması sağlık açısından bakıldığında bir diğer avantajları arasındadır. Ürün kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir. 42381 İncebel Çay BardağıX6 ürününü CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA ev düzeni ve züccaciye reyonlarında mutfak ürünleri bölümlerinden rahatlıkla bulabilirsiniz. Isıya dayanıklı olan camlar sayesinde sıcak içecekler ile temas olması durumunda bardağın çatlama riski çok düşüktür. Taşınımı kolay, aynı zamanda zarif bir görünümü bulunan ince belli bardaklar aile ve arkadaşlar arasında zevkli, eğlenceli veya dinlenmek, soluk almak için ince belli çay bardağı rahatlık sağlamakta. 42381 İncebel Çay BardağıX6 yapısı ile hem elinizi hem de içi ısıtma görevi görmektedir.

Uzun ömürlü yapısı ve sağlıklı cam kalitesi ile mutfağınızda uzun süreler boyunca kullanımı söz konusudur.

Siz de sağlıklı, uzun ömürlü, zarif cam kalitesi elde etmek istiyorsanız, hızlıca sepetinize ekleyebilir hemen satın alabilirsiniz.

 

Model: 42381

Hacim: 135 cc

Yükselik: 90 mm

Ağız Çapı: 60 mm

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız