Paşabahçe Kavanoz 660cc #30124855 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Kavanoz 660cc

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
24,30 TL 14,99 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Ev düzeni ve zücaciye bölümünde ev hanımlarının en çok sevdiği parçalar düzenleme kaplarıdır. Mutfağın dağılmasını önleyen ve çok amaçlı olarak kullanılan saklama kapları ve kavanozlar kadınların vazgeçemediği alışveriş ürünleridir. 180166 kavanoz 660 cc. Paşabahçe markasına ait bir cam kavanozdur. Bu ürünün söz konusu markaya ait olması onu diğerlerinden bir adım daha önde tutuyor. Kalitesiyle her zaman alışveriş listelerinde başı tutan Paşabahçe camları kavanozlarıyla da büyük ilgi görüyor. Cam kavanozlar mutfakların derleyici, toparlayıcı ürünleridir. Mutfaktaki fazla gıdaları buralara koyarak saklayabilirsiniz. Plastik kaplar sağlık açısından kullanışlı değildir. Bu nedenle cam kapların gıdaların saklanmasında ilk sırada gelmesi doğaldır. Kuru gıdaları paketinden çıkartıp kavanozlara koyabilirsiniz. Çay ve şekerlerinizi de buralarda güvenle saklayabilirsiniz. Tüm mutfak düzenleme ihtiyaçlarınız için gerekli olan cam kavanozları CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Mutfak ürünleri reyonunun yiyecek koruyucular bölümünde yer alan 180166 kavanoz 660 cc. Satın alabilirsiniz. Bu cam kavanozları konserve yapımında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kışlık ihtiyaçlarınızı güzden cam kavanozlara doldurarak kışın kilerinizden çıkartıp açabilirsiniz. Böylece acil durumlarda pratik yemekler hazırlama fırsatı bulursunuz. Çok amaçlı cam kavanozlar için mağazamızı ziyaret ederek seçim yapabilirsiniz.

 

Model: 180166 

Hacim: 660 cc

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız