Pastavilla Burgu Makarna 500g #30098469 | CarrefourSA
Marka: PASTAVILLA

Pastavilla Burgu Makarna 500g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
27,90 TL

Pastavilla Burgu 500 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde yer alan makarnalar pratik öğünler için vazgeçilmez ürünlerdir. Pastavilla burgu 500 gr makarna ise bu bölümde en beğenilen makarna çeşitleri arasında yer almaktadır. Pastavilla markasına ait burgu makarnalar son derece dayanıklı ve suda erimeyen gıdalardır. Makarna sevenlerin en çok şikâyet ettiği konulardan biri de suda haşlanan makarnanın lapa olmasıdır. Bu durum makarnanın zayıf olmasından kaynaklanır. Yoğun görünümlü ve suda erimeyen kaliteli makarna arayışında olanların tercihi Pastavilla markasından yana olmaktadır. Hayalinizdeki özel makarna tarifleri için markanın burgu makarnalarını satın alabilirsiniz. Pastavilla makarnaları CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Makarna, pirinç ve bakliyat reyonundan Pastavilla makarnaları temin edebilirsiniz. Pastavilla burgu 500 gr değerindeki makarnalar aile için de uygun miktarları içermektedir. Eğer yemek için fazla zamanınız yoksa bu makarna ile yarım saatte harika sofralar hazırlayabilirsiniz. Acil misafirleriniz için pratik tarif arayışlarınıza markanın ürünleriyle çözüm bulabilirsiniz. Karbonhidrat bakımından zengin olan ve enerji veren makarnaları mağazamızdan temin edebilirsiniz. Satın alma işlemlerini reyonlarımızdan gerçekleştirebileceğiniz gibi online olarak sitemiz üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Diğer Uyarılar
Durum buğdayından üretilmiştir

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 351
Enerji (kj) 1490
Yağ (g) 1
Doymuş Yağ(g) 0.3
Karbonhidrat (g) 72.7
Şekerler (g) 3.3
Lif(g) 3.2
Protein (g) 11
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız