Pastavilla Pesto Sos 190 G #30018717 | CarrefourSA
Marka: PASTAVILLA

Pastavilla Pesto Sos 190 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
91,90 TL

Pastavilla Pesto Sos

Makarna tariflerini gerçekleştirmek için özel şekilde kullanılabilecek gıda ve yemek malzemeleri arasında Pastavilla markası tarafından makarnalar gibi kaliteli bir şekilde üretilmiş soslara ihtiyaç duyabilirsiniz. Pastavilla markası her zaman makarna markası olarak bilinirken, aynı zamanda da Pastavilla Pesto Sos gibi ürünleri ile birlikte makarnalara lezzet katan bir seçenek oluşturuyor. Pastavilla ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ketçap, Mayonez ve Soslar bölümü içerisinde yer alan Pastavilla Pesto Sos özel bir şekilde fesleğenli ve fıstıklı içeriğiyle hazırlanırken, özellikle İtalyan usulüyle pişirmiş olduğunuz makarnalarda da eşsiz bir lezzet sağlıyor. Makarna üzerinde kullanılan sos veya tarifler ile birlikte eşsiz bir lezzete kavuşurken, bu sos sayesinde de farklı bir lezzet arayan ve fesleğenin ferah kokusunu sofrasına katmak isteyen kişiler aradıkları sonuca ulaşabiliyor.

Kavanoz içerisinde kullanıma hazır bir özellikte bulunan, pratik ve lezzetli bu sos ürün sebze çorbalarında, kızarmış ekmeklerde veya ızgara etlerde de kullanılabilen değişik bir alternatif olarak her türlü tercihinizde lezzet oluşturuyor. Bu nedenle mutfağınızda eşsiz bir keyif için bu ürünü hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız