Kemer Patlıcan kg #30013949 | CarrefourSA

Kemer Patlıcan kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Patlıcan Kg

CarrefourSA reyonlarında sebze bölümünde yer alan patlıcan, Türk mutfağında sıklıkla kullanılıyor. Lezzetli ve farklı aromasıyla sağlıklı öğünlerin hazırlanmasını sağlayan patlıcan, yemek çeşitliliği açısından en çok beğenilen sebzelerin başında yer alıyor. Kızartmasından, salatasına, karnıyarığından musakkasına kadar birçok çeşide ev sahipliği yapan patlıcan yüksek oranda demir içeriyor.

Yüksek lif içeriğine sahip olan sebze, mideyi geç terk ederek uzun süre tokluk hissi yaratıyor bunun yanı sıra bağırsak hareketlerini arttırarak kabızlık oluşmasını engelliyor. Osmanlı mutfağında da birçok yemeğin yapımında ana sebze olarak kullanılan ürün, beğendiden reçeline kadar farklı lezzetlerin başını çekiyor. Yüksek C vitamini ve farklı mineral içeriği nedeniyle antioksidan özellik gösteriyor ve vücutta biriken toksin maddelerin dışarıya atılmasında önemli bir rol oynuyor. Aynı zamanda diüretik etkiyede sahip olan sebze, vücutta oluşan ödemin çözülmesine de yardımcı oluyor. Formunu korumak isteyelerin beslenme programlarında yer alan patlıcan, kilo vermek isteyenlerin diyetlerinde özel yerini koruyor. Protein içeriği yüksek besinlerle kombine edildiğinde besin değeri artan patlıcani sağlıklı ve besleyici yemek çeşitleri ile öğünlerinizi ziyafete çeviriyor.

Yüksek vitamin ve mineral içeriği bulunan patlıcan kg için hemen sipariş verebilir ve sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 3240

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız