Pedigree Biscrok Ödül Maması 200 Gr #30021681 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Biscrok Ödül Maması 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL 41,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Tüm ırk ve boyutta ki köpekler için uygun, kemik yapının gelişimi ve korunabilmesi için gerekli olan kalsiyum içeren, sindirimi kolaylaştıran liflerle zenginleştirilmiş, 6 cmlik kemik şeklinde, tüm köpeklerin reddetmediği lezzette ödül bisküvisi Pedigree 200 G Biscrok Ödül Maması CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Köpekler için vitamin ve mama katkı maddeleri de içeren bir köpek ödül mamasıdır. Dişlerinin ve kemiklerinin güçlenmesi için gerekli olan kalsiyum, Doğal savunma mekanizmasını korumasına yardımcı olmak için gerekli olan vitamin ve mineraller eklenmiştir. Pedigree® Biscrok içerdiği 3 lezzetli bisküvi çeşidiyle harika çıtır atıştırmalıktır. Ödül zamanını neşelendirir. Kemik şeklinde renkli, lezzetli bisküviler içerir. Dengeli gelişim için vitamin, mineral, protein ve karbonhidrat içerir. Sindirime yardımcı lifler içerir. Tahıllar, et ve et ürünleri, Bitkisel ve hayvansal yağlar, bitkisel menşeli ürünler (buğday kepeği, gliserol), mineraller. Kg Başına Katkı Maddeleri: antioksidanlar, koruyucular. Besin Katkı Maddeleri: A vitamini: 5712 IU/kg, E vitamini: 57 mg/kg, Omega 3 yağ asiti 605 mg/kg, Analiz Tablosu (%) Ham Protein 13.5, Ham Yağ 8, Ham Kül 7.5, Ham Selüloz 2, Kalsiyum 1.5

1934 yılında İngiltere’nin Manchester şehrinde sokaktaki dostlarımızdan olan köpeklerin daha sağlıklı e besleyici yiyecekler yemesini sağlamak adına köpeklere mama üretiminde bulunan köklü bir şirkettir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız