Pedigree Biftekli Köpek Maması 8,4 Kg #30057615 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Biftekli Köpek Maması 8,4 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.439,90 TL

adet
Sağlıklı ve mutlu bir köpeğin fark edilmesi çok kolaydır; her gün hayat doludur. Özel Hayat Dolu Formülümüz köpeğinizin sağlıklı gelişmesi için ihtiyacı olan tam ve dengeli besinleri içerir. Köpeğinizin diş ve diş etlerinin ömür boyu sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Pedigree Biftekli CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Pedigree Biftekli ve Kümes Hayvanlı Yetişkin Köpek Maması 15 kg. Yetişkin köpekler için Biftekli ve Kümes Hayvanlı komple mama. Hayat dolu formül. Sağlıklı ve mutlu bir köpeğin fark edilmesi çok kolaydır; her gün hayat doludur. Özel Hayat Dolu Formülü köpeğinizin sağlıklı gelişmesi için ihtiyacı olan tam ve dengeli besinleri içerir. Ağız Sağlığı. Sağlıklı dişler ve diş etleri: Özel olarak tasarlanan kıtır parçalar çiğnemeyi teşvik eder ve köpeğinizin diş ve diş etlerinin ömür boyu sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Antioksidanlar. Bağışıklık desteği: Vitamin E&C içeren özel antioksidan karışımı, sağlıklı bir bağışıklık sisteminin sağlanmasına yardımcı olur. Sindirim sağlığı. Besin alımı: Doğal kaynağı kuru et içeren diyet elyafı, sağlıklı bir sindirim sisteminin sağlanmasına yardımcı olur. Omega 3&6. Parlak tüyler ve sağlıklı deri: Özel Omega 3&6 ve yağ asitlerinin seçilmiş mineraller ile karışımı, köpeğinizin sağlıklı deri ve parlak tüylere sahip olmasını sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız