Pedigree Yavru İçin Tavuklu Ve Pirinçli Köpek Maması 100 Gr #30170508 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Yavru İçin Tavuklu Ve Pirinçli Köpek Maması 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Pedigree markası, köpeklerin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için oldukça lezzetli mamalar üretmektedir. Yavru köpekler için geliştirilen mama, tavuk ve pirinç içermektedir.

Yavru Köpekler İçin Özel Olarak Formüle Edildi

Pedigree yaş mamada bulunan ve oldukça kaliteli bir protein kaynağı olan tavuk, yavru köpeklerin sağlıklı kas gelişimini destekler. Optimum kalsiyum fosfor oranına sahip olması ile diş ve kemik gelişimini sağlar. Zengin lif kaynağı mama, köpeğin sindirim sisteminin korunmasında etkin rol oynar. Vitamin E içeriği ile bağışıklık sistemini güçlendirir. 

Yaş Köpek Maması Nasıl Saklanır?

Yaş köpek mamaları kuru mamalar gibi nemsiz, kuru ve güneş ışığı almayan ortamlarda muhafaza edilmelidir. Sıcak ortamlar mamaların bozulmasına yol açacağı için serin ortamda bulundurulmalıdır. Tazeliğini koruması amacı ile alüminyum folyo paket içerisinde sunulan yaş mama açıldıktan sonra hemen tüketilmeli veya ağzı sıkıca kapatılarak buzdolabında saklanıp en kısa sürede kullanılmalıdır. Yavru köpeklerin sağlıklı gelişimini destekleyen ve yaş mamalar kategorisinde yer alan Pedigree Yavru İçin Tavuk ve Pirinç 100 g köpek mamasını, kolaylıkla sepete ekleyerek CarrefourSA güvencesi ile hemen sipariş edebilirsiniz.

30170508 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız