Pedigree 123 Gr Rodeo Köpek Maması #30161562 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree 123 Gr Rodeo Köpek Maması

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
65,90 TL 49,43 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Pegidree 123 Gr Rodeo Köpek Maması

 

Köpeklerinin bakımını üstlenen kişilerin en çok arzuladığı şeylerin başında köpeklerinin zaman içerisinde eğitilmesi gelmektedir. Köpeklerini eğitmek üzere onlara ödül vererek bu durumu kolay hale getirmek isteyen kişiler için Pegidree 123 Gr Rodeo ürünü köpeklerin ev sevdiği ürünlerden biri oluyor. Pedigree markasının bu alanda sahip olduğu bilinirliği ile rahatlıkla alınabilecek olan ürün köpeklerde ödüle dayalı eğitimlerin en yararlı ürünlerinden oluyor. Pegidree 123 Gr Rodeo  ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının petshop reyonlarında yer alan ürünü köpek bölümündeki aperatifler ve kemik ürünleri arasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Ürün Pegidree 123 Gr Rodeo şeklinde satışa çıkarılan paketi ile birlikte birden fazla kez eğitimler sırasında ürünü kullanmak isteyen kişiler için rahat bir kullanım sağlarken lezzetli bir tada sahip olması ve çiğneme konusunda elverişli bir yapıya sahip olması ile köpeklerin ödül olarak rahatlıkla tükettiği bir yiyecek haline geliyor. Özellikle yeni şeylerin öğrenilmesinin ardından bu durumu pekiştirmek üzere köpeklerde ürünün ödül olarak kullanılması kısa sürede sonuçlarını da istenildiği şekliyle verebilir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız