Pedigree Biftek Köpek Maması 2,6 Kg #30168098 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Biftek Köpek Maması 2,6 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 23 adet
479,90 TL

adet
Pedigree Kuru Biftekli Köpek Maması 2.6 kg

 

 

Kolaylıkla açılabilir paketi ve küçük dostlarımız tarafından rahatlıkla tüketilebilir, kolay sindirilebilir yapısıyla Pedigree Kuru Biftekli Köpek Maması, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

 

Yetişkin köpekler için imal edilmiş olan Pedigree Kuru Biftekli Köpek Maması, içerisindeki biftek nedeniyle küçük dostlarımız için hem et türü besinler bulundurur. 2.6 kilogramlık paketiyle satışa sunulan bu ürün, köpekler için çok yararlıdır. Pedigree Kuru Biftekli Köpek Maması, fermuarlı bir pakettir. Belirli aralıklarla yem verildikten sonra fermuarı sayesinde kolaylıkla açılıp, kapatılabilir. Ayrıca fermuarlı saklama yöntemiyle mamalar hep taze kalır. 10 kilogram üzeri ağırlıkta olan köpekler için uygun olan bir mamadır. Bu ürün, köpeğin dişlerine zarar vermez ve mideye karşı yararlıdır. Ayrıca köpeğin tüylerinde bakım sağlar ve diğer hastalıklara karşı dirençli olmasına ön ayak olur.

 

CarrefourSA’nın Petshop reyonlarının Kuru Mamalar bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Pedigree markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan ve köpek maması ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız