Penguen Cam Kavanoz Katkısız Közlenmiş Biber 680 g #30095655 | CarrefourSA
Marka: PENGUEN

Penguen Cam Kavanoz Katkısız Közlenmiş Biber 680 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
PENGUEN KÖZLENMİŞ BİBER 680 GR

 

Genellikle yalnızca mangal üzerinde yapılan pikniklerde yenilebilen közlenmiş biber, herkes tarafından sevilen bir lezzet olarak hazır bir halde bulunmaması yüzünden eksiklik yaşanmaktaydı. Bu amaçla Türkiye’de ve dünyada ilk olarak Penguen firması tarafından çıkarılan hazır PENGUEN KÖZLENMİŞ BİBER 680 GR kavanozları sayesinde bu lezzet her ne zaman isterseniz elinizin altında olacak ve her öğünde keyifle tüketebileceğiniz bir ürün olacaktır.

Gıda ve yemek malzemelerinin bulunduğu CarrefourSA reyonlarında konserve ürünlerinin satıldığı kısımda diğer sebze konserveleri arasında bulunan hazır PENGUEN KÖZLENMİŞ BİBER 680 GR közlenmiş biber kavanozları ile közlenmiş biberin aranılan tadı her an kullanıma hazır halde satışa sunuluyor. Sağlık açısından vücuda büyük faydalar sağlayan közlenmiş biber aynı zamanda Türk mutfağının vazgeçilmez bir lezzeti. Tamamen katkısız ve koruyucu madde içermeden doğal ürünlerin kurutulup daha sonra tamamen steril yöntemler kavanozlara hava geçirmeyecek bir şekilde yerleştirilerek satışa sunulan Penguen Katkısız Közlenmiş Biber ile doğal bir lezzeti, en güvenli ve sağlıklı bir şekilde tüm öğünlerinizde ya da meze olarak kullanmanız için satışa sunuluyor.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız